lauantai 19. elokuuta 2017

BLOGIN AVAUS

Hei kaikille!

Vihdoin viimein avaan tämän blogini. Tarkoitus on kirjoitella menneistä ja tulevista esiintymisistäni, mutta myös henkilöistä tai asioista, jotka koen kiinnostavina. Eli aika poikkitaiteellisesti olisi tarkoitus tätä blogia pitää yllä. Aloitetaan viikko sitten tapahtuneella esiintymisellä.


KAHLEKUNINKAAN HUIMA KOE KORKEUKSISSA

Lauantaina 12.8. esiinnyin Mikkelin Classic TT-tapahtumassa. Kyseessä oli moottoripyörien näytösajot, joissa mukana oli kilpapyöriä ja replikoita 30-luvulta 80-luvulle. Tapahtuman väliajalla oli minun show'ni vuoro, jossa tein numeron, jonka viimeksi esitin 11 vuotta sitten.

Lisätietoa tapahtumasta löydät: Mikkelin Classic TT
Nosturin numerooni sponsoroi: Kuljetus Mökkönen

Hyväntekeväisyystapahtuma Venny-Startissa toukokuussa 2006 vapauduin yläilmoissa pää alaspäin useista käsiraudoista kangassäkissä, jonka päällä oli ilmatiivis muovisäkki. Toistin numeron Hämeenlinnan Magic Event-tapahtumassa saman vuoden lokakuussa, jonka jälkeen se jäi hyllylle muiden ideoiden tullessa kuvioihin.

Kun Mikkelin Classic TT-tapahtumaan pyydettiin nosturinumeroa, niin mietin, että nyt voisi kunto olla kohdillaan kaivaa tämä numero naftaliinista ja esittää se uudelleen. Käsirautoja on ollut nosturinumeroissa eniten mukana juuri tässä.Numeron idea on lyhyesti tämä: Minut kahlehditaan useilla käsiraudoilla ja vankeinkuljetusvyöllä. Sen jälkeen minut nostetaan roikkumaan pää alaspäin, jolloin ylävartaloni päälle vedetään kangassäkki ja sen päälle muovisäkki. Molemmat kiristetään vatsani kohdalta taakkahihnoilla kiinni. Sen jälkeen nostetaan nosturilla yläilmoihin. Minun täytyy vapautua kahleista ja säkkien sisältä ennen hapen loppumista.

Turvarajana on 4 minuuttia, jolloin jos en ole säkeistä ulkona, nosturi lähtee laskemaan alas. Tuon päälle veisi vielä joitakin minuutteja, että olisin avustajani ulottuvilla ja hän saisi minut säkeistä ulos. Tässä kuvasatoa esiintymisestä.

Aino Valin ohjaa ja yleisöavustaja tarkastaa vermeet ja laittaa kunkun pakettiin.

Nosturiin kiinnitys kuuluu lava-avustajani Ainon toimenkuvaan.

Pää alaspäin...

Ja säkit paikoilleen.

Rimpuilua yläilmoissa.

Katseet kohti taivasta.

Jossain reilussa 20 metrissä.

Vapaana alle neljän minuutin.

Nimmareita sai jakaa runsaasti heti tempun jälkeen... Tärisevin käsin!

Tässä ensimmäinen blogi-postaukseni. Ilmoituksen seuraavista saat myös Facebook-sivuni kautta.
Palataan!Kuvat:

Nuo terävämmät: Aino Valin - Ja sumeammat: Staattiset kamerat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti