maanantai 2. lokakuuta 2017

UUSI MAINOSKUVA

Olemme jo jonkun aikaa tehneet yhteistyötä savonlinnalaisen Markku Tissarisen kanssa. Markulla on Laajakantti-niminen yritys, joka tuottaa valo- ja videokuvaa. Markku on ollut mukana tallentamassa joitakin keikkojani mahdollista tulevaa käyttöä varten. Ensimmäinen päivänvalon näkevä työ on kuitenkin uusi mainoskuvani. Se on tässä:


Kipinä yhteistyöhömme lähti, kun muutama vuosi sitten Markku oli palkattu kuvaamaan minua ja perhettäni Kaksplus-lehden juttuun. Minulle oli jonkinlainen yllätys, että Savonlinnasta löytyy kaveri, joka on kuvannut uransa aikana laajalla kantilla ohjelmia useille eri tv-kanaville ulkomaita myöten. Lyhyellä otannolla Markku on kuvannut lehtikuvia kotimaisille päivä- ja viikkolehdille, liikkuvaa kuvaa ulkomaisille urheilukanaville, Erätulilla-ohjelmaa useita vuosia TV2:lle ja Pääskysestä ei päivääkään dokumenttia Etelä-Afrikassa saakka. Dokumentti voitti aikoinaan Vaasa Wildlife-elokuvafestivaaleilla 1. palkinnon suomalaisten luontoelokuvien sarjassa. TV1 esitti Avara luonto-ohjelmassa dokumenttia useita kertoja. Tällä hetkellä Markulla on kuvauksessa Hyvä katiska-sarja Juha “Norppa” Taskisen ja Kari Hietalahden kanssa. Löydät sen mm. Youtubesta.

Lehtijutun kuvausten yhteydessä aikanaan kun Markun kanssa ensimmäisen kerran kohtasimme, niin juttelimme mahdollisesta yhteistyöstä, joka palvelisi molempia. Aika vierähti eteenpäin, mutta nyt olemme joitakin temppuilujani tallennelleet ja jatkoa on tarkoitus seurata. Aika näyttää tuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti